11Nov
INDIA – Pregătiri
De ce am plecat? E aproape douăspezece noaptea. Îmi verific pentru ultima oară valiza. Am
16Oct
CHEILE TURZII – FASCINANT
Cheile Turzii un loc fascinant. Am pornit spre ele mânat de câteva imagini pe care
14Oct
Vulcanii Noroioși din Buzău
Vulcanii Noroioși, o zonă spectaculoasă ce merită vizitată Vulcanii Noroioși din județul Buzău sunt unul
28Apr
Piept de pui cu legume la tigaie și taitei prajiti
Încă un deliciu culinar. Piept de pui prăjit în tigaie cu mazare verde si ardei
28Apr
Orez in stil oriental
Mare noroc cu jobul de la Generatie Tanara, pe langă faptul că este o activitate
28Apr
Pastrav si chipsuri
N-am crezut că poate fi atât de bun. Din chipsuri am făcut a doupa tură,
08Apr
O rețetă marocană
Asta e o rețetă marocană pe care sincer v-o recomand. Recunosc că sunt fan al
06Apr
Cartofi umpluți cu bacon și sprot
Ne-am înțeles de cu seară ce să filmăm. AM pregătit dis de dimineață vasele, curățat