Opriți pâraiele!

Pentru a cincea oară în 2014 o localitate din Dâmbovița, Vultureanca este sub ape. Dacă nu ar fi trist, chiar că m-ar apuca râsul…
A cincea oară într-un an!
Câtă răbdare pot să aibă oamenii ăia… și ce catastrofe pot să-și aleagă în administrație? E incredibil. Acum se așteaptă, din nou, ajutoare de la Crucea Roșie. iar se vor aloca bani de la rezerva de stat și ca de fiecare dată, același primar, președinte de consiliu județean, sau miniștri își vor face poze și filmări cu sinistrații… Discursurile despre solidaritate prind din nou glas, iar se vor face apeluri la populație pentru a trimite pături, conserve, haine, apă minerală… Nimeni însă nu va cere lopeți! Poate ar fi cazul totuși să le trimitem niște cazmale, niște fier beton, ciment… balast nu cred că trebuie să transportăm că, după cum se vede, au acolo suficient. Poate că doar cu puțină înițiativă cetățenească Dumnezeu ar fi mai liber să se gândească la alte lucruri și nu ar mai fi atât de ocupat să onoreze rugile localnicilor ca să oprească ploaia.

P.S. – Și ca să facem și haz de necaz să cităm și spusele șefului la ISU Dâmbovița, Mirel Pietreanu care declara că: “nu se poate interveni pentru că e un pârâu care curge continuu”. :))